(Translation) Snow Man Duet 2016.12

Now!
Sharing the translation from December Duet.. hope you enjoy it!

just go here

you can find it on bahasa Indonesia and English.
It's not perfect translation, so many error, etc, but this is the one of our way to spread the love of Snow Man #halah #alay #modeon..

Just go guys :) Don't worry , yes we can fly~~ baby do it do it! XDD

Btw, happy supermoon day :)

Snow Man Acrobatic Lyric & Translation

Halo minna :)

This time i sharing with you the lyric XD
My friend do it into romaji, and the translation is from Snow Man International Fanpage from facebook :) thanks all.. thanks to himaori as usual XDD you're the best :D

Douzo~
Let siiingggg~~~

ACROBATIC -Snow Man-

Let's Go

Acrobatic Love Sousa kimi to Far and high
kugizuke ni shita Shine
(Hop step jump) Daremo Shiranai koi no mahou wo konya
misete ageyouka just follow me

Don't give up sousa
Mayowazuni believe me baby
Kimi ga hora Nozomu no nara
Yozora sae Don't worry Yes, We can fly

Baby Do it Do it Koi wa Akurobatiku
Tobi komanakerya Sousa Hajimaranai
Spining dancing through the night
saa kono te wo So Baby Hanasanaide
Dokomademo Ah
Making making love yeah (2x)
Tobi dasou Tonight
Love Last Night

Mitsume au tabi My Heart
So, I can feel it Kodou ga takanaru
kimi ga shinjiru no nara
Aozora sae koete ikeru yo
Just you jump!

Baby Do it Do it Koi wa Akurobatiku
Tobi komanakerya Sousa Hajimaranai
Spining dancing through the night
saa kono te wo So Baby Hanasanaide
Dokomademo Ah
Making making love yeah (2x)
Tobi dasou Tonight
Love Last Night


ACROBATIC translation

Acrobatic love, I go far and high with you
Even when rooted to the spot, caught in your shine
(Hop, Step, Jump) No one knows the magic of our love tonight
Shall I show you? Just follow me.

If you don’t give up
And fully believe in me
I’ll be whatever you wish.
Don’t fear the night sky, Yes we can fly.

Baby, do it, do it because love is acrobatic.
You have to jump in for anything to start.
Spinning and dancing through the night
So baby, take this hand and never let go.
We’ve come so far.
Making, making love Yeah! Making, making love Yeah!
Let’s fly tonight
Love lasts all night

When our eyes meet
I can feel it, my heart beats so much faster
If you believe in me
The expanse of the sky is nothing we can’t cross.
Just you jump

Baby, do it, do it because love is acrobatic.
You have to jump in for anything to start.
Spinning and dancing through the night
Baby, take this hand and never let go.
We’ve come so far
Making, making love Yeah! Making, making love Yeah!
Let’s fly tonight
Love lasts all night


Yeah that's all :)
Let's spread the Snow Man love Yeeaayy!!

Download Snow Man Acrobatic

Yuhuuuu.. long time ~~~

Yeah, it's definitely about Snow Man again XDD
After ACT SHOW ( first time i read it Act Snow XD), Bite the Love and now is ACROBATIC~~

Wuhuuuu~~~ this is what i'm waiting for :))
I love the dance XD they looks adorable in their ownstyle haha..
the dance created by six of them :)
Funny face for Miyadate, but Hikaru looks more thin XD i love his black hair as usual, you're handsome with your black hair Ganchan :)
And i see when Fukka do some Matsujun monomane XD

Overall, i love this song :)

You can download it HERE

You can find the others link too :)
Just enjoy it syalalalala~~ My snowman mood is on higher lv now haha just becoz 1 song XDD..

[Download] Snow Man - Sky's The Limit

Halooo everyone..

Last wednesday, our Snow Man performed Sky's the Limit from V6.
I bet, if you watch it one time, you will repeat it XDD
This song and the choreo, i like it so much.
I never heard before (i mean this song). Snow Man already make me to love this song haha..

So, everyone, who want to download the song, you can click on this link



You can download it HERE

You also can download :
Jr ni Q : Abe and Abe ( Abe Aran and Abe Ryohei ) HERE
Ending RESCUE RESCUE HERE

Hope you enjoy it!!!!

Don't forget to download Takizawa Kabuki set from kyomototaiga

Takichannel 160 -the last episode with Snow Man-

wuaah penghujung tahun.. bulan Desember.. kalau di luar negeri ada snowy2 gitu.. pokoknya Desember teh Sunowmanista deh wkk #apasih.. seneng Snow Man ada di mana2.. mereka lagi sibuk Janiwa kayaknya sekarang.. lagi sibuk nge dunk sana sini, semoga sukses ya kalian, nggak ada yg cedera..

dan penghujung tahun 2015 juga akhirnya Takichannel udahan, setelah 5 tahun 5 bulan nya.. sukses buat kita deket sama Snow Man n jr lain nya.. makasih banyak om Tackey :)

tapi the last eps ini epic sih hehe..


Sakuma Daiko san wkk.. gaya duduknya Sakuma itu gak nahan banget laahh.. ceritanya teh mereka mau tunangan gitu kalo gak salah haha.. tapi seperti biasa team nya mereka (Hikaru Abe Sakku) selalu gaje wkk..


pose Ganchan cute abees wkk lucu gitu sih dia.. team jerapah ni..

abis itu ada tim gajah si Fuka Shota Miya..


liat jalan nya fukka yg entah maksudnya jdi robot atau alien wkk.. tapi asli ngakak XD reflek mereka tuh ya yg paling TOP da wkk..
udah gitu miya panggil fukka pake 'tatsuya' gitu haha lucu..
ada adegan mereka lagi liat tokyo dome n live house juga wkk.. tapi asli kocak binggo nih mereka.. cerita nya mah susah, gak se epic kalo nonton haha..

terus ada scene tambahan, gabungan.. Fukka jadi sensei wkk ada Tackey juga.. pesen2 terakhirnya sensei buat murid2 nya.. yg paling kocak si Sakuma.. apa ya itu artinya? kayaknya semacam 'jangan nangis' gitu wkk tpi asli kocak banget..


tpi entah kenapa Sakuma emank kyk berkaca2, mungkin dia emank sedikit sedih kali ya.. secara mereka dulu di takichannel dr jaman MSM sampe Snow Man.. dari terkenal, kepecah2 sempet gak ada nama, dan berkat Tackey bisa kayak sekarang lagi #mulai.. wkk.. pokoknya gitu deh haha..


suka banget sama part ini haha.. lucu Ganchan nya.. dia mah suka gitu deh.. unyu ih #lebay.. terus takichan nya juga unyu~ bawa bunga gitu hehe..


WAAHH Snow Man di akhir takichannel.. seneng deh :) makasih om Takki! semoga ada reality show pengganti yg lebih OKS! :)
nanti kabarnya juga Snow Man mau nyanyi Cinderella Christmas nya Kinki Kids di Sc christmas SP.. gak sabar hehe.. pokoknya~

All hail takichannel! All hail Taki! dan yang pasti All hail our beloved boys Snow Man!!! 😘😘😘